Undervisningsopplegg

Nytt og oppdatert undervisningsopplegg for 2024 ligger nå ute. Les lærerveiledningen for å se hvordan undervisningsopplegget kan brukes.

Batterijakten varer i tre uker, og hver uke har et nytt tema. Her finner dere undervisningsmateriell tilknyttet hvert ukestema. Husk også å gjøre ukesoppdragene, som gir poeng til hovedkonkurransen. Undervisningsopplegget er tilgjengelig både på bokmål og nynorsk.

Hvis du har spørsmål, kan de sendes til batterijakten@miljoagentene.no.

Undervisningsmateriellet oppfyller kompetansemål i naturfag, samfunnsfag og matte, slik at du som lærer enkelt kan bruke Batterijakten inn i undervisningen. Batterijakten kan dessuten brukes i andre fag som norsk, gym og kunst og håndverk også.

Materiellet har til hensikt å gi en større forståelse av hvorfor det er så bra å være med på Batterijakten, ved å utforske problemstillinger innenfor klima, miljø og bærekraft.

Lærerveiledning

Kahoot Batterijakten

Agenthefte

Bokmål

Nynorsk

Poeng­kalkulator

Poeng for batterier

0 kg pr elev á 100p

0p
+

Poeng for oppdrag

Oppdrag 1
Oppdrag 2
Oppdrag 3
0p
+

Totalt

0p
Lukk
Laster inn

Vi tar ditt personvern på alvor

Vi bruker Cookies til å holde deg innlogget og informasjon knyttet til din bruker. Dette er nødvendige for å få nettsiden til å fungere. I tillegg ønsker vi å spore trafikk. Du kan lese mer om personvern her.

404...