Informasjon til foresatte

Viktig informasjon til foreldre og foresatte om Batterijakten

Vi har laget et informasjonsskriv som lærere kan dele med foreldre. Dersom elevene tar med batterier hjem før de kommer på skolen, er det viktig at foreldrene er informert og at batteriene teipes hjemme.

Skrivet kan printes ut eller deles digitalt.

Batterijakten er en skolekonkurranse som alle 4. klasser i Norge kan være med på. Den går ut på å samle inn brukte batterier til gjenvinning, samtidig som elevene lærer om gjenvinning, ressursbruk og hvordan vi kan ta bedre vare på planeten vår via Batterijaktens undervisningsopplegg. Det er viktig å gjenvinne batterier så de ikke havner i søpla eller i naturen – hvor de kan gjøre stor skade.

Når man samler inn batterier, er det viktig å tenke på batterisikkerhet. Derfor bør du lese denne informasjonen om din 4. klassing har med brukte batterier hjem. Vi oppfordrer også til å lese mer om batterijakten, og regler og premier ved å bruke sidemenyen på denne siden.

Batterier kan ha restenergi i seg og dermed utgjøre en brannrisiko om de håndteres feil. Derfor må polene på batteriene teipes med en gang. Om dere finner batterier som lekker, skal det brukes hansker når de håndteres, og de skal raskt leveres til miljøstasjon. Her får dere informasjon om hvordan brukte batterier håndteres riktig. Trykk på knappen under for informasjon om hvordan brukte batterier skal håndteres

Informasjon til foresatte

Poeng­kalkulator

Poeng for batterier

0 kg pr elev á 100p

0p
+

Poeng for oppdrag

Oppdrag 1
Oppdrag 2
Oppdrag 3
0p
+

Totalt

0p
Lukk
Laster inn

Vi tar ditt personvern på alvor

Vi bruker Cookies til å holde deg innlogget og informasjon knyttet til din bruker. Dette er nødvendige for å få nettsiden til å fungere. I tillegg ønsker vi å spore trafikk. Du kan lese mer om personvern her.

404...